Veiligheid open rolstoelliften

AB Rolstoelliften zijn bijzonder veilig!

AB rolstoelliften worden volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen geproduceerd. Sinds 1980 zijn meer dan 30.000 rolstoelliften in Europa geïnstalleerd. Het EG type onderzoek, de certificering en het CE keurmerk garanderen een volledig veilig product dat met een opvoerhoogte tot 3 meter in alle EG-landen mag worden gebruikt. Sinds de introductie van de rolstoellift in 1980 is geen enkel ongeval met persoonlijk letsel gerapporteerd.

Ondanks de afwezigheid van een liftput is veilig werken onder het platform gegarandeerd. De bediening geschiedt namelijk door middel van dodemansknoppen bij een maximale snelheid van 0,15 m/s.

De onderzijde van het platform uitgevoerd als veiligheidscontactplaat. De lift stopt daardoor automatisch als zich een obstakel onder het platform bevindt. Er kan dus nooit iemand onder bekneld raken!

De open rolstoellift is voorzien van een 1.10 meter hoog veiligheidshek met veiligheidsglas op de lange zijden van het platform. De oprijplaat en het platform zijn vervaardigd van antislip aluminium.

 
Het EG type onderzoek, de certificering en het CE keurmerk garanderen een volledig veilig product dat met een opvoerhoogte tot 3 meter in alle EG-landen mag worden gebruikt. Het EG type onderzoek, de certificering en het CE keurmerk garanderen een volledig veilig product dat met een opvoerhoogte tot 3 meter in alle EG-landen mag worden gebruikt.

Klik hier en u heeft uw offerte voor een rolstoellift snel in huis!